I kväll 2020-01-29 en repris av The Ronny B Goode Show från januari 2019

January 29, 2020 – 8:37 pm

På grund av omständigheter utom min kontroll blir det i kväll en repris av The Ronny B Goode Show, närmare bestämt av ett program från den 23 januari 2019. Lyssna på Radio Österåker 103,7 i kväll onsdag 20.00 (repris söndag 20.00). Du kan lyssna på 103,7 i Storstockholm eller via webbradio http://radio.osteraker.se Det går även bra att ladda hem programmet som podcast för senare avlyssning, kolla “Play”-arkivet. På andra stationer där programmet sänds gäller andra tider. I programmet bjuds bland annat på Zettlers, The First Gear, The Meat Sluts, Gerry & Pacemakers, Sleepstones, Nursery Rhymes, Sam & Dave, Dave Clark Five, Trashmen, Butterflies, Mascots, Cowboy Copas, Carl Perkins med flera. Följande band medverkar också, dock med en annan låt:

Tags: , ,

Post a Comment