Ronny B Goode Show 2020-04-01

April 1, 2020 – 7:12 pm

Nejdå, det är inget aprilskämt: snart kommer The Ronny B Goode Show igen. Faktiskt tror jag det blir 50- och 60-tal för hela slanten i kväll så ni som inte gillar sån’t kan ju lyssna på Radio Rix – där hör ni garanterat inget i den vägen…. Ni andra kan lyssna på Radio Österåker 103,7 i kväll onsdag 20.00 (repris söndag 20.00) på 103,7 i Storstockholm eller via webbradio http://radio.osteraker.se Det går även bra att ladda hem programmet som podcast för senare avlyssning, kolla “Play”-arkivet. På andra stationer där programmet sänds gäller andra tider. I kväll bland annat Deejays, Robb Storme & Whispers, Nero & Gladiators, Hollies, Masters Apprentices, Shamrocks (Sweden), Shamrocks (UK), Rattles, Roy Orbison, Beatles, Ray Smith, Inez & Charlie Foxx, Mar-Kays, Chad Allen & Expressions, Len Barry & Dovells med flera. Detta band medverkar också, dock med en annan låt:

Tags: , , , , , , , , , , , , , , ,

Post a Comment