Ronny B Goode Show 2020-06-24

June 24, 2020 – 7:41 pm

Såväl studion i Vita Huset som hjärnan tycks ha drabbats av överhettning och med anledning härav är kvällens upplaga av The Ronny B Goode Show en repris, närmare bestämt från den 28 augusti 2019. Men för att travestera Kjell E. Genberg: ett gammalt program som du inte hört är ju ett nytt program. Så lyssna – musikutbudet var minst lika kul den 28 augusti 2019 som det är i dag. Och apropå KEG: ni kommer väl till bokbordet (ja, bokborden då….) i Kjells trädgård. Det går av stapeln nu på lördag/söndag den 27 och 28 juni på adressen Gårdsfogdevägen 29 i Mariehäll, Bromma. Själv medverkar jag med en del egna böcker och alster som jag givit ut som förläggare plus en del musikböcker som jag gallrat ur mitt bibliotek. Så om ni inte har något annat planerat: titta in! Vem vet, ni kanske får träffa Rutan också….

Tags: , , , ,

Post a Comment