Ronny B Goode Show 2020-08-26

August 26, 2020 – 12:14 pm

I kväll får ni hålla till godo med en repris av The Ronny B Goode Show från september 2019 men å andra sidan får ni inte mindre än 28 låtar under den timme programmet pågår. Lyssna på Radio Österåker 103,7 i kväll 20.00 (repris söndag 20.00) på 103,7 i Storstockholm eller via webbradio http://radio.osteraker.se Det går även bra att ladda hem programmet som podcast för senare avlyssning, kolla “Play”-arkivet. På andra stationer där programmet sänds gäller andra tider. I kväll bland annat Spotnicks, Mike Katon & Wild A’s, Big Three, Ramones, Jerry Williams, Neil Sedaka, Gerry & Pacemakers, Gene Vincent, Renegades, Dick Dale, Sanford Clark, Yardbirds, Jason & Scorchers, Duane Eddy med flera. Denna grupp medverkar också, dock med en annan låt:

Tags: , , , , , , , , , , , , , ,

Post a Comment