Ronny B Goode Show 2020-10-07

October 7, 2020 – 7:29 pm

Det har varit ett (planerat) strömavbrott här i Vita Huset under dagen men strömmen släpptes på i tid så det blir ett program i kväll också. Lyssna på Radio Österåker 103,7 i kväll 20.00 (repris söndag 20.00) på 103,7 i Storstockholm eller via webbradio http://radio.osteraker.se Det går även bra att ladda hem programmet som podcast för senare avlyssning, kolla “Play”-arkivet. På andra stationer där programmet sänds gäller andra tider. I kväll bland annat United Balls, Bwanas, Hank C. Burnette, Eydie Gormé, Gene Vincent, Cliff Richard & Shadows, Four Big Guitars From Texas, Little Peggy March, Chad Allen & Expressions, Roy Buchanan, Shane Fenton & Fentones, Fred Banana Combo, Sorrows, Rockin’ R’s, Bintangs, Big T. Tyler med flera. Dessa trevliga tjejer medverkar också, dock med en annan låt:

Tags: ,

Post a Comment