Ronny B Goode Show 2020-10-14

October 14, 2020 – 7:05 pm

Just nu befinner jag mig i torpet några dagar och dagens The Ronny B Goode Show är en repris från den 2 oktober 2019. Lyssna på Radio Österåker 103,7 i kväll 20.00 (repris söndag 20.00) på 103,7 i Storstockholm eller via webbradio http://radio.osteraker.se Det går även bra att ladda hem programmet som podcast för senare avlyssning, kolla “Play”-arkivet. På andra stationer där programmet sänds gäller andra tider. I kväll bland annat Chocolate Watch Band, Russell Bridges (tidig Leon Russell), Hurriganes, Nikki & Corvettes, Troggs, Cliff Richard & Shadows, Michael Cox, Taste, Dr. Feelgood, Jimi Hendrix Experience, Delbert Mc Clinton, Rfay Smith, Rick Nelson, Jimmy Gilmer & Fireballs, Alice Babs, Little Anthony & Imperials med flera. Denna artist medverkar också, dock med en annan låt:

Tags: , , , , , , , , , , , , , , , ,

Post a Comment