Bloggdio Vita Huset, fjärde testsändningen

April 7, 2008 – 4:29 pm

Nyhetsrubriker från DN: Stafetten med OS-facklan igång igen. Efter att ha släckts på grund av kraftiga protester i Paris har OS-facklan tänts på nytt. Cykeln polisens enda spår efter försvunna flickan i Dalarna. ”Vi letar så länge det finns hopp” säger polisen. Teleproblem på landets storföretag. Okänt nätfel drabbar ett stort antal av Telias större företagskunder.

Mera information får du på DN.se.

Därmed fortsätter Vita Husets Bloggdio närmast med en önskning från Jan i Hudiksvall. Något av äldre datum med The Who eller Status Quo har beställts. Ja, vad sägs om detta explosiva framträdande med The Who från “Smothers Brothers Comedy Hour”:

Den kraftiga explosionen orsakades av att bandets egen Gossen Ruda, trummisen Keith Moon, gjort i ordning en extra kraftig krutladdning utan att meddela de andra. Gitarristen Pete Townshend lär ha blivit fullständigt lomhörd efter denna smäll.

En tjej som inte nådde riktigt ända fram till Belgrad var Sanna Nielsen. Men visst är det en skön låt.

Ja, nog tror jag att Sanna skulle ha haft väl så bra chanser i Melodifestivalen. Men nu över till något helt annat. Ett litet matinétips för er som har möjlighet att titta. I morgon tisdag klockan 13.50 kommer på TV1 en klassiker med Stig Järrel som sadistisk latinlärare. Det handlar förstås om ”Hets” från 1944.

Ja, frågan är om det var bättre förr alla gånger. Samt om de latinska verben fastnade bättre med en sådan lärare. Nå, låt oss gå vidare i musikens värld. Än en gång faktiskt en önskning. Kul att ni hör av er! Denna låt toppade listorna förra året och det är Eva som vill se och höra Akon och ”Don’t matter”.

Tillbaka i tiden igen. Från 1966, Bostongruppen the Outsiders och deras hit ”Time won’t let me”.

Vad som skulle bli en comeback för Debbie Harry och Blondie kommer här, nämligen deras låt “Maria” från albumet ”Exit” från 1999:

Första skivan efter ett uppehåll på 17 år men en riktigt lyckad comeback. Här ser vi Debbie fråm den tid det begav sig:
Fortsätt att skicka in era önskningar. See you!

Tags: , , , , , , , , , ,

 1. 4 Responses to “Bloggdio Vita Huset, fjärde testsändningen”

 2. Tackar för dagens sändning! Nu kom jag på något som jag har gått bet på: Melodifestivalen 1974, nej inte ABBA eller Lasse Berghagen. Utan en viss Lena Bergqvist tror jag hon hette. Det tokigaste inom svensk schlager jag sett. Svt sände ju en repris på 74 års festival för något år sedan. Men jag hittar icke denna Lena någonstans.
  Jag tror låten hette Sista sommaren i mitt liv, eller något liknande. Ja, googlar man på henne får man upp en del, men ingen filmsnutt eller ljudspår. Kanske du kan hitta något?

  By Car Bil on Apr 7, 2008

 3. The who…
  “My friends call me Keith, you can call me John”! Bwaahaaa! 😀

  By Mårten on Apr 7, 2008

 4. för er som gillar lite mer röj rekommenderar jag Angelic Upstarts som spelar i Barcelona på lördag! Rktiga Punk-legender!
  http://profile.myspace.com/index.cfm?fuseaction=user.viewprofile&friendID=149894849

  By giggabytenet on Apr 7, 2008

 5. The Tide is High…
  Jag tror också att Sanna kunde haft en bra chans. Hon framförde sin melodi på ett mycket artisktiskt känsligt sätt som stämde. Det är så svårt att veta vad “Europa” vill ha, smakerna i olika länder varierar väldigt efter kultur. Det är inte bara “danslåtar” som gäller över allt. Låten som vann var inget särskilt och jag trodde Pirellan skulle ha en bättre chans än så.

  By ginger06 on Apr 7, 2008

Post a Comment