Ronny B Goode Show 2021-03-31

March 31, 2021 – 6:52 pm

Vad sägs om att avsätta en timme av dymmelonsdagen åt att lyssna på bra musik som du sällan eller aldrig hör i radio? Lyssna på Radio Österåker 103,7 i kväll 20.00 (repris söndag 20.00) på 103,7 i Storstockholm eller via webbradio http://radio.osteraker.se så får ni höra The Ronny B Goode Show. Det går även bra att ladda hem programmet som podcast för senare avlyssning, kolla “Play”-arkivet. På andra stationer där programmet sänds gäller andra tider. I kväll bland annat Manfred Mann, Shamrocks, Hollies, Nomads, Paul Revere & Raiders, Ramones, Rolling Stones, Dave Dee, Dozy, Beaky, Mick & Tich, Masters Apprentices, Tami Lynn, Easybeats, Pandoras, Elmer Gantrys Velvet Opera med flera. Denna grupp medverkar också, dock med en annan låt:

Tags: , , , , , , , , , , , , , , ,

Post a Comment