Ronny B Goode Show 2021-04-07

April 7, 2021 – 7:10 pm

Om det blir ett program i kväll så kan vi tacka Lennart “Radiolelle” Berneklint för det! Av någon anledningen fungerar inte programinläggningen härifrån i kväll. Men ett program blir det förhoppningsvis. Lyssna på Radio Österåker 103,7 i kväll 20.00 (repris söndag 20.00) på 103,7 i Storstockholm eller via webbradio http://radio.osteraker.se då det är dags för The Ronny B Goode Show. Det går även bra att ladda hem programmet som podcast för senare avlyssning, kolla “Play”-arkivet. På andra stationer där programmet sänds gäller andra tider. I kväll bland annat Gene Vincent, Royal Teens, Beatles, Gunilla Postaroff, Paul Revere & Raiders, Standells, Guy & the Turks, Timo Jämsen & Esquires, Billy J. Kramer & Dakotas, Sonic Surf City, John Lennon, Eva Eastwood, Lollipops, Bobby Angelo & Tuxedos med flera. Denna dam medverkar också, dock med en annan låt:

Tags: , , , , , , , , , , , , , , ,

Post a Comment