Ronny B Goode Show 2021-07-14

July 14, 2021 – 6:34 pm

Hej alla i sommarvärmen! Känner ni för att koppla av med något läskande och en massa härlig musik som ni inte hör varje dag på radion? Lyssna då på The Ronny B Goode Show över Radio Österåker 103,7 i kväll 20.00 på 103,7 i Storstockholm eller via webbradio http://radio.osteraker.se . Det går även bra att ladda hem programmet som podcast för senare avlyssning, kolla “Play”-arkivet. På andra stationer där programmet sänds gäller andra tider. I kväll bland annat Rolling Stones, Jean & Statesides, The Most, Ned Miller, Daniel Boone, Little Eva, Carla Thomas, John Leyton, Sorrows, Standells, Joe Bennett & Sparkletones, Cliff Richard & Shadows, Mickey Hawk’s Nightraiders, Tony & Swing Blues, Bob Luman, Anna-Lena Löfgren med flera. Detta band medverkar också, dock med en annan låt:

Tags:

Post a Comment