Ronny B Goode Show 2021-08-18

August 18, 2021 – 7:17 pm

Jag vet inte riktigt hur jag ska säga det här men det blir en repris av The Ronny B Goode Show i kväll också! Programmet är från den 4 september 2019 och är något av ett personligt rekord då jag lyckades få in 28 låtar under en programtimma utana att korta av någon låt. Lyssna i kväll över Radio Österåker 103,7 20.00 på 103,7 i Storstockholm eller via webbradio http://radio.osteraker.se . Det går även bra att ladda hem programmet som podcast för senare avlyssning, kolla “Play”-arkivet. På andra stationer där programmet sänds gäller andra tidr. I kväll bland annat Spotnicks, Mike Katon & The Wild A’s, Jodimars, Ramones, Jerry Williams, Yardbirds, Gerry & Pacemakers, Gene Vincent, Renegades, Dick Dale, Adam Faith, Sanford Clark, Jason & Scorchers, Duane Eddy, Leroy van Dyke, John Leyton med flera. Denna grupp medverkar också, dock med en annan låt:

Tags: ,

Post a Comment