Ronny B Goode Show 2021-09-01

September 1, 2021 – 7:43 pm

Va, en repris igen? Jajamän! Närmare bestämt från september 2019 – den ljuva tid innan koronan började svepa över landet. Lyssna i kväll över Radio Österåker 103,7 20.00 på 103,7 i Storstockholm eller via webbradio http://radio.osteraker.se . Det går även bra att ladda hem programmet som podcast för senare avlyssning, kolla “Play”-arkivet. På andra stationer där programmet sänds gäller andra tider. I kväll bland annat Beathovens, Chuck Berry, Frijid Pink, Woody Guthrie, Bwanas, Downliners Sect, Gerry & Pacemakers, Shanes, Bob Luman, Per Myrberg, Cougars, Wonders, Louise Hoffsten, Mickie Most & Gear, Gun, Janis Martin med flera. Denna grupp medverkar också, dock med en annan låt:

Tags: , , , , , , , , , , , , , , , ,

Post a Comment