Ronny B Goode Show 2021-10-06

October 6, 2021 – 6:54 pm

Gillar du repriser? Bra! I sann nostalgisk anda bjuder jag denna onsdag på en repris av The Ronny B Goode Show från den 7 oktober 2020. Det ska inte bli någon vana…. Lyssna i kväll över Radio Österåker 103,7 20.00 på 103,7 i Storstockholm eller via webbradio http://radio.osteraker.se . Det går även bra att ladda hem programmet som podcast för senare avlyssning, kolla “Play”-arkivet. På andra stationer där programmet sänds gäller andra tider. I kväll bland annat United Balls, Gene Vincent, Roy Buchanan, Chad Allen & Expressions (pre-Guess Who), Fred Banana Combo, Plommons, Hank C. Burnette, Cliff Richard & Shadows, Reparata & Delrons, Sorrows, Bwanas, Eydie Gormé, Jean & Statesides, Bintangs, Big T. Tyler, Little Peggy March med flera. Denna grupp medverkar också, dock med en annan låt:

Tags: , , , , , , , , , , , , , , , ,

Post a Comment