Ronny B Goode Show 2021-10-13

October 13, 2021 – 7:04 pm

Några av er kanske undrar vad som bjuds på The Ronny B Goode Show i kväll eftersom det är onsdag? Lyssna i kväll över Radio Österåker 103,7 20.00 på 103,7 i Storstockholm eller via webbradio http://radio.osteraker.se . Det går även bra att ladda hem programmet som podcast för senare avlyssning, kolla “Play”-arkivet. På andra stationer där programmet sänds gäller andra tider. I kväll bland annat Chocolate Watch Band, Jimi Hendrix, Ray Smith, Alice Babs, Hurriganes, Nikki & Corvettes, Michael Cox, Cliff Richard & Shadows, Delbert McClinton, Taste, Rick Nelson, Dr. Feelgood, John Leyton, Little Anthony & Imperials, Linda Ronstadt, Robert Gordon & Link Wray med flera. Denna grupp medverkar också, dock med en annan låt:

Tags: , , , , , , , , , , , , , , , ,

Post a Comment