Ronny B Goode Show 2021-12-15

December 15, 2021 – 7:42 pm

Finns det något annat program än The Ronny B Goode Show som bjuder på så många okända men bra låtar? Eftersom jag så att säga är part i målet får du nog kolla själv. Lyssna i dag onsdag klockan 20.00 över Radio Österåker 103,7 på 103,7 i Storstockholm eller via webbradio http://radio.osteraker.se . Det går även bra att ladda hem programmet som podcast för senare avlyssning, kolla “Play”-arkivet. På andra stationer där programmet sänds gäller andra tider. I kväll bland annat The Move, Rick Nelson, Brian Poole & Tremeloes, Jan & Dean, John Mayall’s Bluesbreakers, Outsiders, Dr. K’s Blues Band, The Best, Searchers, Fatboy, Bwanas, Grass Roots, Graham Parker, Shocking Blue, New Legion Rock Spectacular med flera. Denna grupp medverkar också, dock med en annan låt:

Tags: ,

Post a Comment