Ronny B Goode Show 2022-01-26

January 26, 2022 – 8:32 pm

Nu är det onsdag igen och The Ronny B Goode Show kör vidare med en härlig blandning av okänd bra musik. Ja, normalt okänd i radio…. Lyssna i dag onsdag klockan 20.00 över Radio Österåker 103,7 på 103,7 i Storstockholm eller via webbradio http://radio.osteraker.se . Det går även bra att ladda hem programmet som podcast för senare avlyssning, kolla “Play”-arkivet. På andra stationer där programmet sänds gäller andra tider. I kväll bland annat Steampacket, Q65, Kinks, Fabulous Thunderbirds, Chuck Berry, The Most, Rattles, Strawberry Alarm Clock, Billy Fury, Little Stevie Wonder, Bwanas, Bee Gees, Dee Jays, Cecilia Stam, The Tremors med flera. Denna grupp medverkar också, dock med en annan låt:

Tags: , , , , , , , , , , , , , , , ,

Post a Comment