Ronny B Goode Show 2022-02-02

February 2, 2022 – 6:47 pm

Dags igen för The Ronny B Goode Show och vi fortsätter att botanisera vidare bland mindre vanliga skivor. Vad sägs om makedonsk hårdrock till exempel? Eller nyazeeländsk psych? Lyssna i dag onsdag klockan 20.00 över Radio Österåker 103,7 på 103,7 i Storstockholm eller via webbradio http://radio.osteraker.se . Det går även bra att ladda hem programmet som podcast för senare avlyssning, kolla “Play”-arkivet. På andra stationer där programmet sänds gäller andra tider. I kväll bland annat Jason & Scorchers, Beatles, Troggs, Bobby Fuller Four, Mud, Shadows, Rolling Stones, Hurriganes, Television, The Original Surfaris, Bwanas, Dolly Parton & Willie Nelson, The Press, Bobby Comstock med flera. En känd svensk folkkär artist kan också höras i programmet, dock med en annan låt:

Tags: , , , , , , , , , , , , , ,

Post a Comment