Ronny B Goode Show 2022-02-23

February 23, 2022 – 8:46 pm

I kvällens avsnitt av The Ronny B Goode Show bjuder vi på en världspremiär: för första gången någonsin i radio någonstans ny låt med Bwanas från deras kommande album. Plus en massa annan härlig musik. Lyssna i dag onsdagklockan 20.00 över Radio Österåker på 103,7 i Storstockholm eller via webbradio http://radio.osteraker.se . Det går även bra att ladda hem programmet som podcast för senare avlyssning, kolla “Play”-arkivet. På andra stationer där programmet sänds gäller andra tider. I kväll bland annat Deltones, Gerry & Pacemakers, Beatles, Gun, The Most, Easybeats, Sonics, Ike & Tina Turner, Yardbirds, Namelosers, Class of ’81, Fleur de Lys, Gene Vincent & Blue Caps, Outsiders med flera. Denna grupp medverkar också, dock med en annan låt:

Tags: , ,

Post a Comment