Ronny B Goode Show 2022-03-02

March 2, 2022 – 8:09 pm

På grund av omständigheter utom min kontroll blir kvällens The Ronny B Goode Show en repris, närmare bestämt från den 10 mars 2021. Men ni har säkert glömt vad jag spelade då…. Lyssna i dag onsdag klockan 20.00 över Radio Österåker på 103,7 i Storstockholm eller via webbradio http://radio.osteraker.se . Det går även bra att ladda hem programmet som podcast för senare avlyssning, kolla “Play”-arkivet. På andra stationer där programmet sänds gäller andra tider. I kväll bland annat Dusty Springfield, Allusions, Beatles, Chuck Berry, The Bwanas, Plommons, Alex Harvey, Fleshtones, John Mayall’s Bluesbreakedrs, Johnny Winter, Ricky Nelson, Peter, Paul & Mary, Alexis Korner’s Blues Incorporated, Buzz Clifford med flera. Denna grupp medverkar också, dock med en annan låt:

Tags: , ,

Post a Comment