Vem är Bronwyn?

June 29, 2008 – 1:54 pm

Ack ja, dessa vardagsmysterier som sätter piff på tillvaron. I morse när jag gick ut på promenad i slottsparken så såg jag en massa tipspromenadlappar på engelska uppsatta på träden. Frågorna handlade om en tjej vid namn Bronwyn och hennes man Roland som tydligen haft bröllopsfest på Svartsjö slott. Genom att följa tipsrundan fick jag så småningom en ganska god bild av denna okända Bronwyn. Hon hade gått i high school i Australien, jobbade på en TV-kanal, hade arbetat för ett modehus, bodde nu i London och var flerspråkig. Bröllopsresan var nu på gång och det gällde bland annat att gissa vilket av hennes syskon som inte var närvarande vid tillställningen: Michael, Kylie, Howard eller Bianca. Kylie och Australien ger ju onekligen associationer till en känd internationell artist men det vore väl ändå rätt fantastiskt. Om Bronwyn nu verkligen är hennes syrra så skulle jag nog sätta en femma på att det var Kylie som inte var med på tillställningen.

Hursomhelst, ett intressant inslag i morgonpromenaden vilket fick tankarna att flyga iväg och gav upphov till ett nytt blogginlägg.

Tags: , , , , ,

  1. 3 Responses to “Vem är Bronwyn?”

  2. Ja, där fick du något att tänka på! Ett bra pussel för den nyfikna. Varför händer sånt inte mig? På den tipspromenad jag nyss sprang in i handlade bara frågorna om sånt som hur många magar en älg har. Inte den minsta antydan om intressanta släktförhållanden eller livsöden. OGINT!

    (Fast jag är inte så knusslig – jag nöjde mig med magarna just då. Aldrig mer! ;))

    By Lussan on Jun 29, 2008

  3. … och hur gick det med kvinnobesöket från fjärran land?!? // maluca

    By maluca on Jun 29, 2008

  4. lussan: älgar och deras magar är väl nog så spännande? Klart underlag för ett blogginlägg!

    maluca: hon kommer på tisdag och fortsätter sedan söderut på onsdag kväll. Utöver sightseeing i Sthlm så blir det ett studiebesök på SR’s utlandsprogram, vitryska redaktionen. Måste fräscha upp min vitryska med det snaraste….

    By admin on Jun 29, 2008

Post a Comment