Anita Lindblom gör tobaksreklam

August 28, 2008 – 11:16 pm

Eftersom flera bloggvänner nyligen skrivit om Anita Lindblom så måste även jag dra mitt strå till stacken. Följande lilla filmsnutt har grävts fram av våra nattsuddande vänner och idag kan väl budskapet i sången tyckas vara högst diskutabelt. Med förhoppningen att inte bli anklagad för anstiftan till långsamt självmord släpper jag härmed loss Anita i en oförglömlig låt från 1963. Cigarettes!

Tags: , , , , ,

  1. 2 Responses to “Anita Lindblom gör tobaksreklam”

  2. Vi får nästan utnämna denna dag till Anita Lindblom dagen här i bloggsfären… 🙂

    By Farbror Sid on Aug 29, 2008

  3. Konstigt! Jag tänkte på Anita Lindblom så sent som igår och ifall hon hörde hemma i ett blogginlägg. 🙂

    Jag är uppväxt med Anita. (Tacka pappa för det!) Och Elvis. Och Tom Jones. Och Engelbert Humperdinck, Jim Reeves, Lill Lindfors, “Sven-Bertil Taube sjunger Mikis Teodorakis” (vi hade ett kassettband som vi hörde på om och om igen i bilen och som jag tog djupt intryck av), ABBA, Mireille Mathieu och inte så väldigt många till. Scooby Doo kanske. 😉

    By Lussan on Sep 3, 2008

Post a Comment