Bandy bandy….

October 23, 2008 – 7:38 pm

När jag för någon timme sedan passerade genom Ljusdal så pågick en febril verksamhet med att placera ut marschaller längs gatorna. Det är dags igen för World Cup i bandy, nu med det lokala företaget Exte som huvudsponsor. Ett arrangemang som i olika former levt vidare sedan 1974 och som, kan man lugnt säga, har satt Ljusdal på världskartan.

De första åren besökte jag cupen varje år men sedan blev det alltmer sällan. Under en period när vår lilla radiostation direktsände matcherna från cupen så hade jag rent praktiskt betydligt mera att göra med arrangemanget även om jag oftast satt i studion och såg ännu mindre av bandy. Inte blir det av med något cupbesök nu heller även om jag råkar befinna mig i Hälsingland. Men nästa år kanske? Till alla er som besöker årets Cup: ha en trevlig bandyhelg.

Let’s go, LBK!

Tags: , , , ,

Post a Comment