Dags för skivmässa i Huskvarna

April 10, 2009 – 2:50 pm

Hur firar man lämpligen påskaftonen om man som jag inte äter ägg men däremot är passionerat intresserad av gamla skivor? Ett alldeles utmärkt alternativ är att besöka skivmässan i Huskvarna som flyttats till den nya adressen Huskvarna Folkets Park från att tidigare ha huserat i gamla Tändsticksfabriken i Jönköping. Denna gång där det bli en något större mässa än vad som varit fallet i Jönköping vilket förstås också innebär att möjligheterna till att göra fynd till skivsamlingen ökar. Det är alltför vanligt att bilen är tyngre lastad på vägen hem än när jag åkte till mässan trots att jag själv är med och säljer.

Så om du inte vet vad du ska hitta på i morgon lördag och befinner dig inom rimligt avstånd från Huskvarna, kom du också! Utöver ändlösa rader av skivbackar med CD och vinyl av alla slag så utlovas även underhållning av 60-talsbandet The Ramblers som kör en varierad repertoar, från the Shadows till Creedence. Dessutom finns en musiklounge på plats där olika typer av skivspelare demonstreras. Läs mera om skivmässan i Huskvarna.

Vi ses i Huskvarna!


Snart fylls denna lokal av skivor i drivor….

Tags: , , , , , ,

Post a Comment