Tydligen har min lilla Ona blivit en nagel i ögat för någon….

June 10, 2009 – 7:01 pm

Jag var precis inne på vovve.net och där har diskussionens vågor gått höga om min lilla Ona. Märk väl att min ursprungliga fråga var om någon hade ett bra tips för att lösa situationen. Detta var allt jag skrev och jag har inte bett någon där om några pengar. Här kommer ett av de senaste inlägggen i detta forum för hundvänner:

Ja men hämta din hund då och sitt inte här och orera. Här skapar du inga pengar, avbetalningsplan och sedan jobba ihop pengarna, det är så andra gör, förstår du. Tigga ihop pengar till hundhållning är löjligt.

Jag förstår inte vad jag eller Ona har gjort denna människa för ont. Men jag kan inte låta bli att undra över hur hans hund har det. Empatin verkar inte alltför överväldigande, om man säger så…. Men i ärlighetens namn ska sägas att även flera konstruktiva förslag har kommit fram.

Tags: , , , , , , , ,

 1. 4 Responses to “Tydligen har min lilla Ona blivit en nagel i ögat för någon….”

 2. Ja, jag blev rätt chockerad då jag läste en del inlägg i vovve.net – stackars hans hund! En del är bara ute för att provocera – tror de hänger i alla forum de kan för att få ut sin bitterhet… Men om vovve.net tipsen kan hjälpa så får man ju ta det goda med det onda, jag hoppas något av tipsen funkar!

  By Karin on Jun 10, 2009

 3. Ja, vad som verkar funka är faktiskt att vända sig utanför Sverige. Faktiskt har detta engagerat många i Ohio, USA av alla ställen! Jag återkommer om detta.

  By ronnybgoode on Jun 10, 2009

 4. Åh, vad kul! 🙂

  By Karin on Jun 10, 2009

 5. Update: Nu har tydligen bitterheten segrat på vovve.net då tråden är bortttagen med motiveringen att tiggeri inte får förekomma. Bara för att jag efterlyste konkreta förslahg på hur vi löser problemet.

  By ronnybgoode on Jun 10, 2009

Post a Comment