Amerikansk radiostation försöker hjälpa min vän Ona att få leva!

June 10, 2009 – 10:53 pm

Som framgår av min stödblogg där jag försöker att dra in pengar för att hjälpa Ona och betala hennes sjukhuskostnader så kommer radiostationen NewsTalk 1370  WSPD i Toledo, Ohio, USA att under kvällen gå ut med historien om Ona och den kamp för att rädda henne som dragits igång av djurälskande människor i just Ohio. Flera bidrag har även kommit in från svenska vänner men hittills är det just från Ohio (samt en dam i Georgia) som huvuddelen av bidragen influtit. Det är fortfarande nästan ett dygn kvar innan räkenskapens timma är slagen och allt kan hända. Nu går budskapet ut inte bara via cybern utan även etervågorna. På gammal härlig mellanvåg/AM….

Tags: , , , , , , , , , , ,

  1. One Response to “Amerikansk radiostation försöker hjälpa min vän Ona att få leva!”

  2. Jag hoppas och ber för att pengarna som behövs kommer in!

    By Sill-Britt on Jun 11, 2009

Post a Comment