Ona kämpar vidare men tiden håller på att rinna ut

June 11, 2009 – 10:52 am

Då är det dags att åka in till sjukhuset igen och det återstår att se om problemet med Ona’s sjukhuskostnader kan lösas akut. Men vi har gott hopp även om det inte är lång tid kvar. Om ett par timmar får vi besked från sjukhuset. Signaturen Pinkgrandma hälsar och undrar undrar Trist att tråden på vovve försvann…. vad hände egentligen? och hur går det med vovven? Ja, detta handlar alltså om tråden om Ona på vovve.net och den togs bort efter en anmälan av någon som tyckte att min allmänt hållna förfrågan om tips för att lösa den akuta situationen var tiggeri av grövsta slag. Någon annan startade en separat tråd om Ona i rent allmänna ordalag för att visa sin sympati och även denna tråd togs bort. Risken är att både jag och Ona är portade nu. Men detta är det minsta av våra problem – nu gäller det att hon får leva vidare. Det vill hon. Hon mår bra och hennes kämpaglöd är stark. Inget har ännu hörts från Ohio om huruvida omnämnandet i radio i Toledo, OH om stödbloggen för att hjälpa Ona gav något resultat men vi kan bara konstatera att viljan att hjälpa Ona är stark på andra sidan Atlanten. Det är rätt fantastiskt att folk där ställer upp för att hjälpa en hund i Sverige som de aldrig träffat, utan några förutfattade meningar. Det tyder på ett gott hjärta.

Ona hälsar!

Tags: , , , , , ,

 1. 5 Responses to “Ona kämpar vidare men tiden håller på att rinna ut”

 2. Jag hoppas av hela mitt hjärta att detta går väl! Om inte du får ihop pengarna så hoppas jag att veterinärerna inte har hjärta av sten och ser hur gärna du vill detta och har kämpat och låter dig ta resten på avbetalning ändå trots allt, nu då du har fått ihop en del. De får ju vara lite flexibla kan man ju tycka! Hur mycket har du fått ihop totalt att betala dom? Har du kollat pantbanken?

  By Karin on Jun 11, 2009

 3. Hur mycket fattas nu..? Kan det finnas någon möjlighet att få resten på avbetalning?

  By LP on Jun 11, 2009

 4. Ronny: jag har lovat Någon att aldrig någonsin skänka pengar över internet – det är en tvistefråga hemma – men om du vill ge mig din adress via mailen så kan jag ge er ett litet bidrag den vägen.

  By Lussan on Jun 11, 2009

 5. Kan man ge något bidrag till Bagarmossen direkt?

  By H44 on Jun 12, 2009

 6. Karin, LP, Lussan – tack för er värme och ert stöd. Allt ser ut att lösa sig. Mera info kommer kontinuerligt här och på Onabloggen http://saveona.blogspot.com

  H44: Om du vill stödja djursjukhusets verksamhet (vilket jag verkligen rekommenderar) så kan du kolla http://www.djursjukhus-sthlm.se/Gavor.aspx för mera info. Menar du att lämna något bidrag för Ona så fungerar det inte då man inte arbetar med avbetalningsplaner och inte kan lägga extra arbete på att administrera något i denna stil. De har nog fullt upp som det är.

  By ronnybgoode on Jun 12, 2009

Post a Comment