Min bästis Ona och bloggmobbarna

June 17, 2009 – 6:03 pm

Äntligen har Aftonbladet upptäckt vad vi vetat länge: Djuren är våra bästisar! Eller våra “nya” bästisar som man uttrycker det. Men jag tror nog att många av oss kan skriva under på att det hela tiden varit så och den ordlösa kommunikation som sångerskan Sofia Källgren berättar att hon har med sin kära islandshäst känner många av oss igen. Ja, att det finns gott om djurvänner bland oss framgår inte minst av alla underbara människor som på bästa sätt försökt hjälpa Ona att komma tillbaka.

Jag börjar inse att det faktiskt finns godhet i bloggosfären. Det går att sprida positiva budskap i stället för att mobba andra och sprida elakheter. Men kanske stundar nu kärvare tider för dessa hatbloggare? Utan mediernas uppbackning så är de ju, ja just det, ingenting.

För övrigt så är senaste budskapet från Bagarmossens Djursjukhus att Ona blir kvar i första hand tills i morgon torsdag och att inga ytterligare skador på hennes högra framben kunnat upptäckas. Förhoppningsvis är detta en infektion som kan behandlas med antibiotika.

Tags: , , , , , , , , , , ,

Post a Comment