Ona tillbaka i Vita Huset

August 8, 2009 – 12:22 am


Nu tycker Ona att det är hög tid att börja blogga igen. Ja, hon hälsar alla våra vänner att hon mår bra och nu är tillbaka i Vita Huset. Det går oväntat bra att gå i trappor och promenaderna blir längre och längre. För säkerhets skull så får hon litet stöd av en sele i trapporna men för övrigt går det jättebra. Då båda frambenen är stelopererade så kan hon inte längre böja lederna som förut och det gör att hon får en något annorlunda gång och att lederna inte längre har någon stötdämpande funktion. Det gäller med andra ord att se till att frambenen inte utsätts för häftiga påfrestningar. Inga hopp från hög höjd!

Tack till er som hjälpte Ona att komma tillbaka. Bagarmossens Djursjukhus gjorde inte bara ett bra jobb med operationen utan vi möttes även av en välvilja och ett engagemang som är enastående. Visst får man en känsla av att det är sanna djurvänner som jobbar där och det känns tryggt att veta. Nu är min bästa vän äntligen hemma igen och hon är lika pigg och glad som vanligt. Efter regn kommer sol, efter natt kommer gryning. Denna kväll känns allt bara behagligt och vi ser fram emot många härliga dagar tillsammans.

Tack än en gång!

Tags: , , , ,

 1. 6 Responses to “Ona tillbaka i Vita Huset”

 2. Skönt att höra så goda nyheter!

  By Gubben on Aug 8, 2009

 3. Oh, vad kul att höra att hon är hemma igen 😀

  By Karin on Aug 8, 2009

 4. va kul 🙂

  By Mårten on Aug 20, 2009

 5. Det är en underbar hund du har och det ger en värma om hjärtat att läsa hon har det gott.

  Krama Ona från Bonnie o Clyde och deras matte

  By pia-charlotte on Sep 1, 2009

 6. Hej! Jag hamnade här via the critics och har inte ens hunnit läsa din blogg. Men jag vill ändå bara ge dig massor med värme härifrån. Jag och min man lever och älskar våran lilla goldentjej som om hon vore vårat barn och vår föra vovve, en Berner Sennen gick igenom en broskemboli (propp). Vi rehabiliterade honom i ett år och gav allt, både i tid och ekonomi. Så jag vet hur det känns att gå igenom det du gjort. Jag kommer följa er nu och hoppas över allt att det kommer lösa sig för er. MASSOR av kramar ifrån mig och Lizzy.

  By Marie F on Sep 20, 2009

 7. Jag har läst det här tidigare (men inte kunnat kommentera just då) och tänkt som Gubben ovan. En suck av lättnad. Jag befarade det allra värsta när det var så tyst härifrån. Men nu hoppas jag att Ona och du hittar sätt att hantera de nya förutsättningarna i vardagen – och det gör ni alldeles säkert – och att ni ska få många fina stunder ihop tillsammans.

  By Lussan on Sep 22, 2009

Post a Comment