Pröva vinylterapi och upptäck meningen med livet!

October 2, 2009 – 2:51 pm

Tänk dig ett hav av skivor i alla tänkbara kategorier som breder ut sig inför dina ögon! Du kommer precis från bankomaten och har fyllt på plånboken. Låda efter låda med singlar och EP-skivor från en femma och LP-skivor för en tia. Ja, det är sannerligen en fröjd att gräva i realådor. För en femma kan man ju chansa och jag hittar alltid något intressant som jag inte tänkt på förut. Är du ute efter speciella artister eller musikgenrer så är detta perfekt forum för att hitta vad du söker. Men det härligaste av allt är nog att bara gå runt och bläddra med öppna sinnen och plötsligt stå där med några kul plattor som du aldrig tänkt på överhuvudtaget. Du blir praktiskt taget blind och döv för omvärlden och känner hur pulsen ökar allteftersom du bläddrar vidare. Välbefinnandet ökar och i andanom ser du dig själv i spisarhörnan på söndag när du går igenom gårdagens fynd och njuter av musiken. Vad har du hittat denna gång? Vilka nya skivor har införlivats i samlingen och vilka blev dagens största fynd? För att du kommer att hitta fynd råder det ingen tvekan om. När du med välfyllda kassar letar dig ut ur detta skivornas eldorado så kommer du att känna dig hel och tillfreds med tillvaron och säkert har du träffat på andra likasinnade och utbytt erfarenheter framför skivbackarna. Ja, kanske rentav knutit nya kontakter och träffat gamla vänner och samlarkolleger som du inte sett på länge.

Detta, mina vänner, är vinylterapi. Ett perfekt sätt att rensa själen och få ny energi! Platsen är Solnahallen och det är dags i morgon lördag den 3 oktober. Vi ses där! Info: www.sunjay.se

Tags: , , ,

  1. One Response to “Pröva vinylterapi och upptäck meningen med livet!”

  2. Japp, vinyl rules!

    By Marie F on Oct 4, 2009

Post a Comment