Mår du verkligen så bra som du tror att du gör?

October 20, 2009 – 12:12 am

Se upp om du mår sjukt bra! varnar Socialstyrelsen via DN i dag. Nej, jag har ingen länk eftersom jag läst det i papperstidningen men det spelar ingen roll eftersom alla ändå hittar hit via Google eller andra vägar oberoende av Bloggtoppen och Twingly. Känner du dig extra glad, energisk och effektiv? Upplever du välbefinnande, eufori och lust? Se upp! Då kan du ha drabbats av hypomani och befinna dig i förstadiet till bipolära sjukdomar som manodepressivitet. Lyssna nu på Socialstyrelsens råd och tänk på att äta dina 6-8 brödskivor om dagen. Mår du verkligen så bra som du tror att du gör? Känner du dig inte litet stressad eller så? Tänk efter nu! För om du mår alltför bra och ser livet i ett rosenrött skimmer så finns risken att du är allvarligt sjuk. Eller så är du kär eller har vunnit på Lotto. Men största försiktighet anbefalles. Tänk på det och njut av livet med måtta.

God natt och dröm trevliga mardrömmar, som Alfred Hitchcock brukade uttrycka saken.

Tags: , , , , , , ,

  1. 2 Responses to “Mår du verkligen så bra som du tror att du gör?”

  2. ha ha! Ja du, vi borde nog känna efter lite mer noga – visst f-n är jag väl i alla fall lite dålig 🙂

    Kanske är det så att normalläget är att vi är sjuka i någon mening… ha ha!

    By Red on Oct 21, 2009

  3. jo, känner man sig helt frisk så varnar dom för att det är symptom på att man har nån dold “folksjukdom” 😀

    By Mårten on Oct 23, 2009

Post a Comment