Dagens program i The Ronny B Goode Show

October 21, 2009 – 1:52 pm

Detta blir ett kort inlägg då jag precis är på väg till båten (m/s Galaxy) för att delta i kvällens Radio Nord-kryssning. Ska du med? Då gäller det att vara i Värtahamnen senast 18.30 då avsegling sker 19.00. Om du nu inte kommer med så kan du ju i alla fall lyssna påkvällens Ronny B Goode Show klockan 20.00-21.00. I programmet medverkar sångerskan Eva Eastwood som berättar om sitt nyutkonma album The Beat Goes On, livet och annat. Samt författaren Jan Kotschack som berättar om sin bok Stick iväg Jack (tidigare recenserad i bloggen) och förläggare Wille Wendt som gett ut boken. Plus i vanlig ordning en hel del kul musik. Lyssna via webben på http://radio.osteraker.se eller i Stockholm/Roslagen ppå 103.7 MHz.

So what’s it gonna be – Galaxy or the Ronny B Goode Show? You do the choice.

Tags: , , , , , ,

 1. 3 Responses to “Dagens program i The Ronny B Goode Show”

 2. Har du kommit iland igen? Så lite bilder annanstans, verkar vara en trevlig tillstlälling.

  By pia-charlotte on Oct 28, 2009

 3. För er som inte testat radio osteraker – gör det!

  By Red on Oct 28, 2009

 4. Pia-Charlotte: inlägg kommer mycket snart! Har liksom varit litet mycket ett tag…

  Gubben, f-låt, Red: Jag kan inte annat än instämma i din rekommendation. Hör gärna av dig med en låtönskning!

  By ronnybgoode on Oct 28, 2009

Post a Comment