Kvällens program i The Ronny B Goode Show

October 28, 2009 – 5:37 pm

Så här såg allas vår Clabbe ut 1970. Hemma hos-reportaget i Bromma gjordes av Annette Kullenberg, då förmodligen relativt nyutsläppt från journalisthögskolan. Jag får intrycket att hennes skrivande förändrats något med åren men nog andas inledningen i hennes artikel positivism: Gud, vad han är gullig, Clabbe! Det är inte klokt helt enkelt. Bara håret t ex som är lockigt men ändå rakt liksom. Och sen så där charmigt brunt med små guldstänk i. Etc etc. Vågar vi gissa att Annette här fått chansen att intervjua en personlig favorit?

I kväll onsdag 28/10 klockan 20.00 så medverkar i alla fall Clabbe i The Ronny B Goode Show som kan avlyssnas på FM 103.7 MHz i Stockholm-Roslagen eller via webben på http://radio.osteraker.se Vidare får vi höra Lasse Nestius berätta om livet som radiopirat, nyhetsman och diskjockey ombord på m/s Bonjour ute i Östersjön 1961-1962. Samt förstås en hel del kul musik. Hör av dig med synpunkter och önskemål! Repris på söndag klockan 20-21.

Tags: , , , ,

  1. 2 Responses to “Kvällens program i The Ronny B Goode Show”

  2. åTERIGEN tack för underhållningen!
    trevlig helg!

    By Red on Oct 30, 2009

  3. hej! har inte sett att du har kommenterat på min andra blogg innan (www.mowlo.blogg.se) angående majlo. Ja, det är hemskt. Om du har facebook så kan du gå in på redd amstaffen maljo. där finns massor att läsa. Dom vann först, men sen överklagade polisen, så det är fortfarande osäkert på om dom får honom igen.. och detta är ända sedan februari. stackars ägarna, usch så hemskt. kram

    By Jenny on Oct 31, 2009

Post a Comment