I kväll i “The Ronny B Goode Show”: Charlie Norman

November 4, 2009 – 5:57 pm

I kvällens program blir det något mindre musik än vanligt men däremot desto mera av en intervju med musiklegenden Charlie Norman som jag gjorde 2002. Den sändes då över Radio Dellen – en tillfällig station som under sommaren sände på mellanvåg 1602 kHz och drevs av oss entusiaster i Delsbo Radioklubb. Charlie gick bort året efter att denna intervju gjordes och jag har valt att sända inslaget i sin helhet då jag tycker att vad han berättar och har att säga bland annat om hur radio bör göras förtjänar att höras. Han berättar bland annat om sin egen radiotid som “Skivshejken” över Dux Radio på kortvåg från Tanger och hur han blev Sveriges förste diskjockey i etern på salig Radiotjänst. Charlie bjuder i inslaget på många kul minnen från sitt händelserika artistliv och jag tror nog att många av er kommer att uppskatta hans berättelse.

Lyssna i dag onsdag 20.00-21.00 på FM 103.7 MHz i Stockholm-Roslagen eller via webben på http://radio.osteraker.se Repris söndag 8 november samma tid.

Tags: , , , , ,

  1. 2 Responses to “I kväll i “The Ronny B Goode Show”: Charlie Norman”

  2. Det var en fantastisk man som jag liksom många andra saknar väldigt mycket!

    By Peter Harold on Nov 5, 2009

  3. Shit missade! Söndag 20.00 – antecknat.

    By Red on Nov 5, 2009

Post a Comment