Haiti behöver din hjälp – agera nu!

January 16, 2010 – 4:01 pm

Haiti behöver hjälp! Det viktiga är inte summan i sig utan att pengarna kommer iväg snabbt. Själv skickade jag mitt bidrag till Läkare Utan Gränser på plusgiro 90 06 03-2. Roger Akelius skickade något mera men han har å andra sidan något större resurser…. Nu ska det bli intressant att se hur många andra börsklippare, fallskärmsinnehavare och bonusförmånstagare som hänger på. Hur många näringslivstoppar som fått skyhöga bonusar antar Akelius utmaning?Skicka ditt bidrag nu – här finns några olika hjälporgan listade. Det viktigaste är att få en känd kroppsdel ur vagnen och dra vårt strå till stacken för att hjälpa de drabbade på Haiti i nödens stund.

Tags: , , , , ,

  1. One Response to “Haiti behöver din hjälp – agera nu!”

  2. Läkare utan gränser är en av de få hjälporganistaioner som jag fortfarande har förtroende för.

    By Red on Jan 17, 2010

Post a Comment