Keith Streng of the Fleshtones on the Ronny B Goode Show tonight

February 10, 2010 – 5:35 pm

I kvällens avsnitt av “The Ronny B Goode Show” klockan 20.00 medverkar Keith Streng, frontman i amerikanska garagerockgruppen the Fleshtones. Vill ni se bandet live så passa på nu på fredag/lördag 12-13/2 när de framträder under “Stockhom Super Rock Weekend” på Södra Teatern i Stockholm. Här ett smakprov på hur det kan låta:

The Ronny B Goode Show sänds onsdagar 20.00-21.00 med repris söndag samma tid över Radio Österåker 103.7 och är ett program som har ambitionen att exponera musik som inte uppmärksammas av andra kanaler. Mycket nostalgi, ja – men det är inte bara gammalt. Lyssna själv och kom gärna med förslag på hur programmet kan utvecklas. Om någon närradiostation där ute vill återutsända programmet så går det alldeles utmärkt – maila till ronny@ronnybgoode.se för mera detaljer. Programmet kan avlyssnas via webbradio på http://radio.osteraker.se

As I mentioned above, Keith Streng, front man of US garage band the Fleshtones, will be on The Ronny B Goode Show tonight at 19.00 UTC and you can listen in online at http://radio.osteraker.se . The band will be appearing at the Stockhom Super Rock Weekend at Södra Teatern in Stockholm on Friday the 12th and Saturday the 13th of February. If you’re in Stockholm you know where to go! More info on http://www.sodrateatern.com/sv/Program-och-biljetter/Evenemang/The-Fleshtones/

Tags: , , , , ,

  1. One Response to “Keith Streng of the Fleshtones on the Ronny B Goode Show tonight”

  2. Ja, nu är han på gång igen. Sätt fart alla music lovers och samlas runt kristallen!

    By Gubben on Feb 11, 2010

Post a Comment