I kväll på The Ronny B Goode Show: Solna Skivmässa

February 24, 2010 – 9:45 am


Det är onsdag och det är dags för The Ronny B Goode Show som sänds klockan 20.00-21.00 på Radio Österåker 103.7  samt via webben på http://radio.osteraker.se  I kvällens program blir det inslag från Sveriges största skivmässa i Solnahallen inför mässan som går av stapeln nu på lördag den 27 februari kl 10.00-17.00. Musikutbudet i kväll består just av skivor som fyndats på denna mässa och som du kan höra i programmet går det att hitta båda det ena och det andra i säljarnas lådor på denna mässa. Ja, många vinylplattor har faktiskt vaskats fram i femkronorslådor så helt klar går det att göra fynd här.

Kom du också om du inte har något annat för dig på lördag! En besökare berättar i programmet att han fyllde en stor väska med intressanta skivor för under 500 kronor och visst går det att göra fynd. Dessutiom är nog detta bland de härligaste avkopplingar jag kan tänka mig, att bara strosa runt och bläddra bland hundratusentals skivor. Sedan är det alltid lika behagligt att koppla av hemma i Vita Huset på kvällen och gå igenom dagens fynd. Varje mässa dyker nya guldkorn upp.

Vi hörs i kväll kl 20.00 och ses i Solnahallen på lördag! Mera info om mässan hittar du på http://www.sunjay.se. Rock on!

 

Tags: , , , , ,

Post a Comment