A Real Cool Time Revisited – i kväll på The Ronny B Goode Show

March 10, 2010 – 3:14 pm


I kväll onsdag 10/3 kl 20.00 blir det garagerock på The Ronny B Goode Show. Svensk garagerock av bästa märke med anledning av att nyligen ett dubbelalbum med titeln “A Real Cool Time Revisited” släppts. Här hittar du inte mindre än 40 spår från de gyllene garagerockåren på 80-talet och för skivrecensioner hänvisar jag till Expressen och Gävle Dagblad. I programmet medverkar ett antal medlemmar i olika band som finns med på albumet och dessa inslag spelades in på den släppfest som hölls för albumet den 5 mars på Debaser i Stockholm. Bland annat medverkar Robert Johnson från the Punchdrunks, Bottle-Ups etc och Robert Jelinek från The Backdoor Men och Creeps.Som vanligt sänds programmet över Radio Österåker 103.7 och om du befinner dig utanför FM-sändarens räckvidd så går det bra att lyssna via webben på http://radio.osteraker.se  Skrammel och fuzz i kvadrat utlovas!

If you want to know what Swedish garage bands sounded like in the 1980s do tune in to The Ronny B Goode Show tonight at 19.00 UTC on webradio http://radio.osteraker.se and don’t forget to check out the new double-CD album ‘A Real Cool Time Revisited’ which is available on Amigo

Tags: , , , , , , , , , , , , ,

Post a Comment