Minnesprogram om min vän Ona

March 24, 2010 – 1:16 am

Kvällens avsnitt av The Ronny B Goode Show onsdag 24/3 har jag tillägnat Ona. Musikutbudet kanske är av något mindre uppsluppet slag än vanligt i mina program och det blir också några inslag om sorgearbete och pyrenéerhundar. Låt oss gemensamt minnas de kära vänner som vi förlorat. Sänds över Radio Österåker 103.7 i Stockholm-Roslagen och över webben på http://radio.osteraker.se

Tags: , , , , ,

 1. 3 Responses to “Minnesprogram om min vän Ona”

 2. Ikväll lyssnar jag! Sonen kommer hem på middag men efter det…

  Tack, allt är väl med Urax. Asta, tiken, är ju över 12 år och har en del ålderskrämpor men jag hoppas hon är med till sommaren och få njuta av det hon älskar mest – följa med ut på sjön och fiska!

  By Gubben on Mar 24, 2010

 3. Gubben: Fint att höra att dina fyrbenta vänner mår bra. Ja, egentligen fick ju även Ona ett fint slut då hon slapp plågas, det gick snabbt och vi var tillsammans in i det sista. Det kom bara så plötsligt….

  Krama vovvarna från mig och välkommen att lyssna kl 2000.

  By ronnybgoode on Mar 24, 2010

 4. gLAD pÅSK

  By Gubben on Apr 1, 2010

Post a Comment