Vi ses på skivmässan i Solnahallen på lördag den 28 september!

September 21, 2013 – 11:32 pm

Jag kan slå vad om att en och annan blir något förvånade över att se ett inlägg i denna blogg efter all denna tid av inaktivitet. Lever han fortfarande, undrar du? You bet! Det har runnit en del vatten under broarna sedan sist, jag hade glömt bort inloggningsuppgifterna och kom knappt ihåg hur det gick till att blogga. Ändå så är det ju faktiskt en riktigt kul sysselsättning. Ja, egentligen bra mycket roligare än Facebook och en stor fördel är att vem som helst kan gå in och både läsa och kommentera utan att vara medlem.

Hur har ni det ute i bloggosfären? Dessvärre har jag förlorat kontakten med många av mina bloggvänner tack vare denna inaktivitet men ni som kommer ihåg mig: hör gärna av er så att jag kan lägga till er i favoriter igen och börja följa vad ni skriver.

För er som liksom jag är vinylentusiaster så är det nu dags för höstens stora höjdpunkt: skivmässan i Solnahallen. Lördagen den 28 september är det dags att packa bilen och styra kosan till Solnahallen för att lasta upp vinylbackarna och gallra ur samlingen. Känner jag mig själv rätt så har jag mera skivor med hem än när jag åker till mässan. Men det är en mässa som kan rekommenderas om ni är det allra minsta intresserade av musik och skivor. Vad är väl musikfiler jämfört med gamla hederliga vinylskivor? Kom dit du också så ses vi! Öppet kl 10-16 och dagen för den stora skivmässan i Solnahallen är alltså lördagen den 28 september 2013. Be there or be square!

Tags: , , , ,

Post a Comment