Hitta djurplågaren i Jönköping nu!

May 27, 2014 – 2:44 pm

Det är ingen hemlighet att personer som begår grova våldsbrott ofta har en historia av djurplågeri bakom sig. Vem dödade fölet Tindra i Jönköpings stadspark? Varför? Vare sig det handlar om ungdomligt oförstånd eller inte så är detta fullständigt oacceptabelt och tyder på en empatistörning. Nu måste personen som gjort detta stoppas med det snaraste.

En insamling har startats för att samla ihop pengar till en belöning åt den som lämnar avgörande tips så att djurplågaren kan gripas. Du hittar detta Facebook-evenemang på

https://www.facebook.com/events/566138776839233/?context=create&ref_dashboard_filter=upcoming&source=49

Ni kan läsa mera om detta upprörande illdåd här:

http://www.expressen.se/gt/33-000-kronor-for-tips-efter-att-tindra-dodats/

En fråga till Expressen: hur mycket tänker ni skänka till insamlingen? Vore det inte lämpligt att ni lämnar ert bidrag till ansträngningarna för att lösa brottet? Historien har förmodligen redan sålt en mängd lösnummer så varför inte ge något tillbaka?

Tags: , , , , ,

Post a Comment