The Ronny B Goode Show onsdag 2019-10-23

October 23, 2019 – 5:33 pm

Jodå, det kommer ett avsnitt av The Ronny B Goode Show på Radio Österåker 103,7 i kväll onsdag 20.00. Lyssna på 103,7 i Storstockholm eller via webbradio http://radio.osteraker.se Det går även bra att ladda hem programmet som podcast för senare avlyssning, kolla “Play”-arkivet. På andra stationer där programmet sänds gäller andra tider. I kväll musik med Hermans Hermits, Link Wray, Lill-Babs & Little Gerhard, Huelyn Duvall, Billy J. Kramer & Dakotas, Cliff Richard & Drifters, Stone Poneys m. Linda Ronstadt, Bwanas, Frankie Lymon & Teenagers, The Above, Everly Brothers, Draytones, Bobby Rydell, Jerry Lee Lewis, Leif Mats, Buzz Clifford med flera. Följande band medverkar också, dock med en annan låt:

Tags: , , , , , , , , , , , , , , , ,

Post a Comment