Ronny B Goode Show 2020-03-15

March 25, 2020 – 8:03 pm

Snart dags förThe Ronny B Goode Show. Radiovågorna sprider ingen smitta (mer än möjligen en beroendeframkallande musikalisk bacill) så du kan tryggt lyssna på Radio Österåker 103,7 i kväll onsdag 20.00 (repris söndag 20.00). Lyssna på 103,7 i Storstockholm eller via webbradio http://radio.osteraker.se Det går även bra att ladda hem programmet som podcast för senare avlyssning, kolla “Play”-arkivet. På andra stationer där programmet sänds gäller andra tider. I kväll bland annat Shakers, Namelosers, Millie, Swinging Blue Jeans, Wanda Jackson, Doors, Wayfarers, Anders Hammarkvist, Jim & Beatmakers, Connie Francis, Fleetwood Mac, Downlinerzs Sect, Mojos, Randy & Rainbows, Pretty Things med flera. Detta band medverkar också, dock med en annan låt:

Tags: , , , , , , , , , , , , , , ,

Post a Comment