Ronny B Goode Show 2020-07-29

July 29, 2020 – 7:30 pm

Hate to tell you this men i kväll blir det en repris, närmare bestämt från den 31 juli 2019. Det är onsdag och dags för The Ronny B Goode Show. Lyssna på Radio Österåker 103,7 i kväll 20.00 (repris söndag 20.00) på 103,7 i Storstockholm eller via webbradio http://radio.osteraker.se Det går även bra att ladda hem programmet som podcast för senare avlyssning, kolla “Play”-arkivet. På andra stationer där programmet sänds gäller andra tider. I kväll bland annat Blue Clinters, Percy Sledge, Johnny Burnette, Allusions, Motions, Paul Revere & Raiders, Fourmost, Allen Psge, Claes Yngström & Big Tex Three, Leroy van Dyke, La Verne Baker, The Curse, Beatles, Fats Domino, Edetjärns Boosies med flera. Dessa soultjejer medverkar också, dock med en annan låt:

Tags: , , , , , , , , , , , , , , ,

Post a Comment