Ronny B Goode Show 2020-10-28

October 28, 2020 – 8:26 pm

När höstvindarna viner i knutarna och mörkret sänker sig över oss kanske det kan passa med en timmes uppiggande musik i The Ronny B Goode Show? Låtar ni inte får höra i något annat radioprogram. Visst blir det en och annan gammal goding som kommer att få dig att nicka igenkännande men samtidigt en massa låtar du aldrig hört förut – och som du förhoppningsvis kommer att gilla. Lyssna på Radio Österåker 103,7 i kväll 20.00 (repris söndag 20.00) på 103,7 i Storstockholm eller via webbradio http://radio.osteraker.se Det går även bra att ladda hem programmet som podcast för senare avlyssning, kolla “Play”-arkivet. På andra stationer där programmet sänds gäller andra tider. I kväll bland annat Stone Poneys m. Linda Ronstadt, The Above, Frankie Lymon & Teenagers, Hermans Hermits, Link Wray, Bwanas, Draytones, Everly Brothers, Bobby Rydell, Jerry Lee Lewis, Manfred Mann, Leif Mats, Buzz Clifford, Lill-Babs & Little Gerhard, Billy J. Kramer & Dakotas med flera. Denna grupp medverkar också, dock med en annan låt:

Tags: , , , , , , , , , , , , , , ,

Post a Comment