Ronny B Goode Show 2021-05-05

May 5, 2021 – 7:36 pm

Ett meddelande till er som brukar lyssna till the Ronny B Goode Show på FM i Storstockholm. Tyvärr har Radio Österåkers sändare för närvarande tekniska problem vilket resulterar i sämre räckvidd. Men webbradion och Radio Österåker-appen fungerar som vanligt. Kvällens program är en repris från maj 2020 så vi får väl se om ni tycker det var bättre förr…. Lyssna på Radio Österåker 103,7 i kväll 20.00 (repris söndag 20.00) på 103,7 i Storstockholm eller via webbradio http://radio.osteraker.se . Det går även bra att ladda hem programmet som podcast för senare avlyssning, kolla “Play”-arkivet. På andra stationer där programmet sänds gäller andra tider. I kväll bland annat Jean & Statesides, Hollies, John Lennon, Belmonts, Merseybeats, Cat Stevens, Tages, Reflections, Gun, Heinz, Bobby Fuller Four, Speeders (Åkersbergaband från 60-talet), Shanes, Eleanor Bodel, Ventures med flera. Denna grupp medverkar också, dock med en annan låt:

Tags: , , , , , , , , , , , , , ,

Post a Comment