Ronny B Goode Show 2022-01-12

January 12, 2022 – 6:56 pm

God fortsättning music lovers! Visste du förresten att punken uppstod redan 1964 och då i Peru? Inte? I veckans The Ronny B Goode Show får du ett konkret bevis. Lyssna i dag onsdag klockan 20.00 över Radio Österåker 103,7 på 103,7 i Storstockholm eller via webbradio http://radio.osteraker.se . Det går även bra att ladda hem programmet som podcast för senare avlyssning, kolla “Play”-arkivet. På andra stationer där programmet sänds gäller andra tider. I kväll bland annat Them, Shanes, Steve Gibbons Band, Family Four, Pirates, The Most, Pleasure Seekers med Suzi Quatro, Elmer Gantrys Velvet Opera, Pretty Things, Mark & The Wild Ones, Bwanas, The Wize Guys, Hollies, Gene Vincent & His Blue Caps, Shel Naylor med flera. Denne artist medverkar också, dock med en annan låt:

Tags: , , , , , , , , , , , , , , , ,

Post a Comment