Låtar från skivmässan i Solnahallen – i kväll på The Ronny B Goode Show

February 20, 2019 – 7:02 pm

Denna veckas The Ronny B Goode Show innehåller musik från skivor inköpta på skivmässan i Solnahallen. Lördagen den 23 februari 10.00 är det dags igen! Du kommer väl dit? Då ses vi! Mer info om mässan hittar du på https://www.skivmassa.se/
/ Ur kvällens program kan nämnas följande artister: Manfred Mann, Ria Valk, Dead Kennedys, The Curse, Bee Gees, Janis Joplin, Ramones, Palmes (Stockholmsgruppen), Dwight Pullen, Neil Sedaka, Barrence Whitfield & Savages, Alice Babs, Little Joe, Robert Gordon & Link Wray med mera. Lyssna 20.00 i dag onsdag 20/2 över Radio Österåker 103,7 eller på webben http://radio.osteraker.se. Programmen kan avlyssnas i efterhand via Play-funktionen. Följande artist medverkar också, dock med en annan låt:

Programmet sänds på olika tider över de stationer som sänder programmet. Intresserade radiostationer kan kostnadsfritt återutsända detta program. Kontakta ronny (at) ronnybgoode.se för närmare information.

Rock on!

Tags: , , , , , , , ,

Post a Comment