Ronny B Goode Show 2019-12-04

December 4, 2019 – 7:37 pm

Snart dags för The Ronny B Goode Show. Lyssna gärna på Radio Österåker 103,7 i kväll onsdag 20.00 (repris söndag 20.00). Du kan lyssna på 103,7 i Storstockholm eller via webbradio http://radio.osteraker.se Det går även bra att ladda hem programmet som podcast för senare avlyssning, kolla “Play”-arkivet. På andra stationer där programmet sänds gäller andra tider. I kväll bland annat Beatles, Eva Cassy & Telstars, Dottie (Carina Lindkvist), Masters Apprentices, Neil Sedaka, Lollipops, Little Tina & Flight 56, Pat Wayne & Beachcombers, Beryl Marsden, Jason James, Ran-Dells, Mascots, Michel Polnareff, Roy Young, Les Nostalgiques, Mickie Most med flera. Följande band medverkar också, dock med en annan låt:

Tags: , , , , , , , , , , , , , , , ,

Post a Comment