Ronny B Goode Show 2021-05-12

May 12, 2021 – 7:38 pm

Nu sänder åter Radio Österåker med full effekt på 103,7 så ni som brukar lyssna på The Ronny B Goode Show på FM kan göra det. Lyssna på Radio Österåker 103,7 i kväll 20.00 (repris söndag 20.00) på 103,7 i Storstockholm eller via webbradio http://radio.osteraker.se . Det går även bra att ladda hem programmet som podcast för senare avlyssning, kolla “Play”-arkivet. På andra stationer där programmet sänds gäller andra tider. I kväll bland annat The Most, Hollies, Hammersmith Gorillas, Dion, Bwanas, Wizards, Mascots, Back Door Men, Q65, Bill Haley & Comets, Nervous Norvus, Dave Edmunds, Dave Davies, Los Straitjackets, Dwight Yokam med flera. Denna grupp medverkar också, dock med en annan låt:

Tags: , , , , , , , , , , , , , , ,

Post a Comment