Se Sundbyberg och sedan dö – och om Ona

June 14, 2009 – 6:17 pm

Jag är glad att jag inte lyssnade på rådet att låta avsluta Ona’s liv efter olyckan. Efter operationen hos Bagarmossens Djursjukhus blir Ona allt starkare för varje dag och hon blir allt rörligare i sina nyopererade båda framben. Viljan att komma tillbaka är okuvlig och jag känner att allt kommer att lösa sig på bästa sätt i slutändan. Inte minst tack vare er underbara vänner som stöttat Ona i denna svåra stund.

Var kommer då Sundbyberg in i bilden? Jo, det handlar om ett tidigare inlägg med rubriken “Se Sundbyberg och sedan dö” som jag skrev för snart ett år sedan. Till min förvåning har helt plötsligt en otrolig massa sökningar gjorts på denna fras och i förrgår hade drygt 700 besökare kommit hit denna väg. Först trodde jag att det var någon form av spam med hjälp av trackback-länkar men spamtrafiken har snarare minskat än ökat enligt det utmärkta anti-spamverktyget Akismet. Inlägget handlade inte bara om denna klassiska sång och Olrog utan i första hand om äventyraren Dave Freeman som skrivit boken ”100 Things To Do Before You Die” där han berättar om allehanda äventyrliga saker som du måste göra innan du dör. Själv mötte han slutet när han snubblade i sitt hem och slog i huvudet så illa att han avled….

Jag och Ona har sett Sundbyberg förut och har definitivt ingen brådska att se denna lilla mysiga stad igen om nu Olrog’s text har någon faktisk grund. Nej, nu gäller det att bejaka livet och hålla sig borta från Sundbyberg ett tag om så är nödvändigt.

Tags: , , , , , , , , , ,

Post a Comment